mandag 25. februar 2013

SANS SOUCIS Calendula og Historien om Pi

På lørdag var jeg på "date" med Jens. Vi reiste inn til byen om ettermiddagen og fikk tid til å kjøpe noen små ting. Blant annet fikk jeg kjøpt meg en super god håndkrem av SANS SOUCIS kalt Calendula. Den gir masse fuktighet uten å føles fettete på hendene. Den  gir myke og velduftende hender. Det beste er at den er helt uten parabener. En ny favoritt:-) Den kan kjøpes på Cubus for 79 kroner.


Etter shoppingen rakk vi å rusle litt rundt på Bryggen. Det er utrolig fint der når vintersolen skinner. Nydelig! Og så lukter det så godt av det gamle treet i bygningene. 

Vi spiste en god middag i Naboen Kjelleren. Det ble burger som vanlig på Naboen. Den er veldig god.

På kino så vi Historien om Pi (Life of Pi) i 3D. Den handler om en ung gutt som overlever ett skipsforlis. De eneste overlevende er gutten Pi, en zebra, en orangutang, en hyene og en løve.Løven ender opp med å ta livet av de andre dyrene. Pi må derfor finne alt mot han har for å prøve å kunne overleve sammen med løven i livbåten.  

Her er traileren til filmen tatt fra youtube:


Filmen prøver å formidle et budskap om at det er mye styrke i ett menneske hvis det beholder hodet kaldt og har troen på at det vil gå bra til slutt. Pi har også en søken etter en religion som passer ham. Han er hindu, kristen og muslim siden alle disse religionene har elementer som passer med hans oppfatning av verden. Det er mange magiske og fine naturopplevelser i filmen. Sånn som dette:



Bildene er funnet ved hjelp av google.

Jeg likte filmen veldig godt. Den var veldig rørende, morsom og hadde mange flotte naturbilder. Fantastisk film!

Siden filmen var ferdig klokken 20.30 gikk vi til Henriks Øl & Vinstove for å avslutte den fine dagen med noen glass med godt øl.

Dette er den kjekkeste lørdagen jeg har hatt på lenge.


På søndag (i går) startet vi dagen rolig før vi kjørte til Løvstakken og gikk en tur opp til toppen fra Melkeplassen. Det var nydelig vær og solen varmet godt selv klokken fire på ettermiddagen. Det var veldig isete og glatt mange steder på veien til toppen, men med brodder gikk det ganske greit å komme seg både opp og ned igjen. Utsikten på toppen var nydelig siden det var sol og skyfritt. Helt fantastisk og absolutt verdt strevet med å komme seg opp på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar