lørdag 25. januar 2014

Da var det helg igjen...

Tiden bare flyr for tiden! Jeg regner med at en av årsakene til dette er treningen. Siden jeg går på trening 3 ganger i uken, og ikke bare sitter på sofaen etter jobb går dagene mye fortere. I tillegg har jeg denne uken også vært ute på litt andre ting. På tirsdag stakk jeg en tur innom Sletten senter for å ordne noen ting til jobb etter å ha jobbet 1 time ekstra. Så da gikk også den ettermiddagen veldig fort. På torsdag var det "svigerinne" Synnøve sin 30-årsdag som ble feiret på Lille Escalon av den nærmeste familien. Det var veldig koselig og masse god mat! I går var jeg ute med en del kolleger siden min nærmeste kollega skal slutte. Jeg trur vi var opp i 15 stykker som var og spiste på Inside før vi gikk over veien til Henriks Hybel for å drikke øl og kose oss. Det var en veldig kjekk kveld! Det er også grunnen til at jeg ikke skal trene i dag. Det er nok bedre å ta det i morgen når energien er tilbake. Deilig å ha en helt rolig lørdag til å rydde litt hjemme, vaske klær, lese, gå en tur og se på tv. Godt å ha en dag i uken til bare å gjøre det man har lyst til og slappe av.

Dagen i dag ble startet med en god frokost. Jeg har fått beskjed av min PT at jeg må få i meg mer protein. Så etter litt googling fant jeg en oppskrift på proteinlapper som virket bra. Jeg justerte oppskriften litt (byttet for eksempel vann med melk) og lagde pannekaker i istedenfor.

Proteinpannekaker:
1 dl Havregryn
3 Egg
0,5 dl Melk (jeg brukte Tine Kaffemaker Melk som inneholder ekstra protein)
150 g Mager Cottage Cheese
Smør til steking

Ha alt i en kjøkkenmaskin med kniv og kjør sammen i ca. 1 minutt. Stek røren så i en panne til pannekaker eller lapper.

Jeg serverte pannekakene med blåbær og litt lønnesirup for å få en litt mer spennende smak. Det ble en overraskende god frokost. Jeg synes ofte at de super sunne oppskriftene smaker dårlig, men denne ble veldig god. Ett godt alternativ til havregryngrøten jeg ellers pleier å spise til frokost i helgene!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar