onsdag 4. juli 2012

Det går framover...

Vi har nå bodd i det lille huset vårt siden midten av januar. Sakte men sikkert begynner ting å komme på plass. Vi har blant annet fått opp gardiner i stuen og på soverommene, kjøpt flere møbler og ryddet en del.
I stuen har vi siden vi flyttet inn fått sofa med puter, gardiner og nytt sofabord.


Vi har også fått bygget en balkong med skyvedører som åpner opp og gjør at stuen virker større og lysere.


Vi har også begynt å dyrke tomater fra frø. Det er mange planter siden den første pakken med frø ikke spirte på 2 uker og da sådde Jens en pakke til. Det endte opp med at de alle spirte samtidig. Så vi har litt over 20 planter. Plantene er fortsatt veldig små og har ikke blomstret enda. Så da blir det vel tomater til jul hvis vi er heldige! Plantene står nå på det gamle sofabordet vårt (fra Kinsarvik, Jens har hatt det i mange år) som i går ble erstattet med ett nytt bord uten riper og som er mye større. Da slipper jeg å være redd for å dytte tekoppen over kanten på bordet:-)

På soverommet vårt (som har utgang til terrassen på baksiden) har vi nå fått oss gardiner som ikke slipper inn lys. De hvite rullegardinene som er igjen fra forrige eieren slapp inn veldig mye lys som førte til at vi sov veldig dårlig. Da ble det viktig å få opp gardiner som gjør rommet mørkt nå som det er lyst nesten hele natten.

På gjesterommet har vi fått samme type gardiner som på soverommet og i går kveld skrudde vi sammen sengen. Det tok oss 3,5 timer. Så de som kommer og overnatte får ikke klage hvis sengen er vond å sove i. Det har vi ikke fått testet ut enda siden alt lukter "nytt" (kjemisk),spesielt madrassene, og må luftes grundig før det tas i bruk.

Det som mangler nå er taklampe på gjesterommet, cd-hylle i stuen (alle cd'ene våre ligger fortsatt i en stor eske etter flyttingen), en skjenk i stuen ett teppe under sofabordet og litt annet småtteri.Det ene store prosjektet vi har utsatt lenge er å legge golv på koffertloftet. Det neste vi kommer til å gjøre nå er å få beiset den nye balkongen vår når det blir litt tørrere i været. Det er travelt å være huseiere. Det er alltid noe som må gjøres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar